Μαριάννα Κωνσταντινίδη

General Manager, CSL BEHRING HELLAS

Η Μαριάννα Κωνσταντινίδη είναι Γενική Διευθύντρια της CSL Behring Hellas από το 2015 και έχει στην αρμοδιότητά της επίσης τις αγορές της Κύπρου και της Μάλτας. Η CSL Behring, μια εταιρεία που έχει ήδη κλείσει έναν αιώνα ζωής,  δραστηριοποιείται κυρίως στα παράγωγα αίματος/πρωτεΐνες πλάσματος. Τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται κυρίως σε σπάνια νοσήματα, όπως για παράδειγμα οι διαταραχές πήξης του αίματος, οι ανοσοανεπάρκειες, το πνευμονικό εμφύσημα και το κληρονομικό αγγειοοίδημα.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 1990 στο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας Wellcome. To 1993 προσχώρησε στην Pharmacia, η οποία το 2003 απορροφήθηκε από την Pfizer και εργάστηκε εκεί συνολικά 22 χρόνια σε διάφορες θέσεις αυξημένης ευθύνης στα τμήματα Marketing & Sales.  Έχει εμπειρία σε διάφορες θεραπευτικές κατηγορίες, όπως η οφθαλμολογία, η ενδοκρινολογία, οι λοιμώξεις και οι σπάνιες παθήσεις.

Είναι πτυχιούχος της Φαρμακευτικής Σχολής του  Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος Executive MBA από το ALBA Graduate Business School και μιλά άπταιστα 3 ξένες γλώσσες. Είναι παντρεμένη και μητέρα 3 παιδιών.