ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Τη διοργάνωση του 11ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Marketing έχει αναλάβει η εταιρεία E.T.S. Events & Travel Solutions

H E.T.S. παρέχει μια πληθώρα υπηρεσιών καθώς εξειδικεύεται στην οργάνωση Συνεδρίων, Σεμιναρίων, Εκδηλώσεων, Επαγγελματικών ταξιδιών και Εταιρικών παρουσιάσεων.

Η εμπειρία μας και το δίκτυο των συνεργατών μας παρέχουν την δυνατότητα στο γραφείο μας για έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων, κρατήσεις ξενοδοχείων, οργάνωση συνεδρίων καθώς και άλλων υπηρεσιών εντός και εκτός Ελλάδος.

Βασική προϋπόθεση της δουλειάς μας είναι η προσωπική επαφή με τους πελάτες. Το γραφείο μας στελεχώνεται από ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών και εμβαθύνει στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όλων των απαιτήσεων και των αναγκών των πελατών μας.

Η φήμη του E.T.S. Events & Travel Solutions έχει κτιστεί πάνω στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει. Συνδυάζει την σταθερότητα και την αξιοπιστία παράλληλα με την εμπειρία και την συνέπεια.

Διοργάνωση Συνεδρίων – Εκθέσεων, Εταιρικών Παρουσιάσεων

Με γνώμονα την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, τον σαφή σχεδιασμό και την άρτια οργάνωση, προσφέρουμε προτάσεις και λύσεις ικανές να εγγυηθούν την επιτυχία της εκδήλωσης σας.

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την οργάνωση συνεδρίων / σεμιναρίων, εγγραφή / συμμετοχή σε αυτά καθώς και εξ’ ολοκλήρου κατασκευή περιπτέρων με τον αναγκαίο εξοπλισμό για συμμετοχή σε εκθέσεις.

Πλήρως μηχανογραφημένος μηχανισμός για το σύνολο των θεμάτων που σχετίζονται με τη διακίνηση και τις ταξιδιωτικές διευκολύνσεις των συμμετεχόντων και των συνοδών τους. Κρατήσεις εισιτηρίων, διαμονή, μεταφορές, σχεδιασμός πολιτιστικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων.
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone